UA-2290863-1

COUSCOUSBAR TILBURG

COUSCOUSBAR TILBURG Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 196 beoordelingen
6 jul 2019 om 21:56 Helaas werd het eten een uur later bezorgd dan gezegd. Heb in totaal 110 minuten moeten wachten op mijn eten. De smaak van de couscous was redelijk, maar de couscous zelf was veel te vet. Leek alsof er iemand was uitgeschoten met de olie.
30 jun 2019 om 12:42 Heerlijk eten
14 jun 2019 om 22:06 Ik ben altijd heel tevreden over de couscousbar. De bezorging duurt altijd een poos. Maar het is het wachten meer dan waard! Het eten wordt met liefde gemaakt, en dat proef je :)
14 jun 2019 om 21:53 Top! Very tasty and warm food, def ordering again!
13 jun 2019 om 19:33 Awesome!!!!
11 jun 2019 om 20:16 Eten was ontzettend lekker en veel, echt van genoten! Enige minpuntje was dat ik rekende op een bezorgtijd van 40min, het waren ongeveer 70min. Het lekkere eten maakte dit wel goed, ga hier zeker weer bestellen!
7 jun 2019 om 21:28 Bijzonder lekkere smaak, goed warm, portie ook heel goed. Absolute aanrader.
5 jun 2019 om 20:42 Weer lekkere couscous gegeten! Erg royaal met producten. Heb er weer van genoten dank jullie! : )
30 mei 2019 om 23:06 Vriendelijke bezorger en de couscous was nog lekkerder dan die van mn moeder
29 mei 2019 om 21:12 Wat een ervaring!!! Wat een kwaliteit!!! Ik ga voortan alleen hier bestellen voor mij en mijn familie! Zeer lieve bezorger!! Ik heb sticky chicken besteld enorm lekker en grote portie!! VERS
29 mei 2019 om 9:19 Heerlijk eten en grote porties. Bezorging duurde lang (60 min), maar de bezorger was erg vriendelijk. Aanrader!
28 mei 2019 om 21:07 Heerlijk eten!!