COUSCOUSBAR TILBURG

COUSCOUSBAR TILBURG Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 245 beoordelingen
5 dec 2019 om 20:55 Zojuist de sticky chicken couscous besteld. Een vriendelijke jonge knul vroeg om een review voor de CousCous Bar. Dus bij deze; HEERLIJK! De kip was mals, alles was vers, niet vet. Portie lijkt klein maar is echt genoeg. Complimenten voor de keuken!!!
2 dec 2019 om 9:20 Couscous was weer heerlijk. Toch vind ik het erg jammer dat er niet wat meer groenten bij zit en wat minder couscous. Tip Ipv optie extra vlees zou optie extra groenten fijn zijn om aan te kunnen geven. En dan een flinke schep couscous weglaten.
28 nov 2019 om 20:28 Super lekker eten, de bezorgtijd klopte en de bezorger was erg netjes en vriendelijk. Hier zal ik vaker bestellen.
27 nov 2019 om 22:43 Echt ontzettend lekker, al een aantal keer besteld. We zijn blij dat we jullie hebben ontdekt in Tilburg!
22 nov 2019 om 7:00 Snelle levering, heerlijk gegeten en eens wat anders! Echt een aanrader!
8 nov 2019 om 22:24 Lekker eten, bezorging liet lang op zich wachten, meer dan een uur, tetwijl gezegd was 36 min.
8 nov 2019 om 9:16 Top kwaliteit, goed gekruid en op smaak! Snap niet dat ik hier niet eerder heb besteld, dus erg tevreden over de ontvangen gerechten (Couscous van planten, Harira soep) en helemaal kloppend met andere positieve reviews. :-)
31 okt 2019 om 21:23 Heeel lekker eten. Jammer was wel dat we één maaltijd hadden zonder champignons en één met, maar dat de champignons in het verkeerde bakje waren gedaan. Verder alles prima!
26 okt 2019 om 10:49 Best prijzig voor wat je krijgt, vond de couscous ook wat mat.